Nu är vi här! Sportfiskemässan 2017

Hejsan!

Det har äntligen blivit dags för Sportfiskemässan 2017, årets största sportfisehändelse.

Vi sportfiskeelever från Forshagaakademin är självklart på plats i ett antal olika montrar. Förutom våran huvudmonter så sitter även vi från enfiskandeklass.se på Bloggatan, där vi kommer hålla er uppdaterade om mässan med intervjuer och lite annat gott och blandat. Varje dag så kommer vi hålla i en liten tävling där man har chans att vinna två schyssta gäddbeten.

image

Dagens tävling går ut på att man ska gissa namnet på tio stycken arter som våran egna artjägare Calle Hjelm har fångat. Tävlingen kommer att pågå till klockan två och vi kommer att kontakta vinnaren klockan tre.

Bortsett från Bloggatan så har vi även elever på plats i Sportfiskarnas barnfiskeskola. I Barnfiskeskolan så kommer barn i åldern mellan 8-12 år få lära sig lite m olika arter och metoder och de får även chans att prova på att fånga en regnbåge i dammarna utanför lokalen. För mer information så kan man besöka någon av våra montrar eller Sportfiskarnas Ungdomsmonter.

image

För de yngre barnen så har vi en fiskdamm i skolans huvudmonter, där alla deltagare får varsitt gratis metspö.

Vi måste även tipsa er om att besöka metetorget där skolans treor håller till.

Vi önskar er en trevlig mässa och hoppas ni kommer fram och säger hej om ni går förbi oss!

/ Joel, Pepijn, Stoffe, Simon, Calle och David från Bloggatan, samt resten av enfiskandeklass.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *