Vi tackar för årets mässa! Sportfiskemässan 2017

Då var alltså årets sportfiskemässa slut. Det har varit tre dagar med mycket folk, mycket härligt prat och säkert ett och annat inköp.

Med 69 besökares marginal så slogs det gamla besöksrekordet även i år. Totalt så besökte 14821 personer årets mässa.

Som vanligt så vinner ett gäng montrar pris för bästa monter i respektive kategori. Vinnare i kategorin “leverantör” blev CWC, vinnaren i kategorin “båt” blev Scandica, vinnaren i kategorin “förening/organisation” blev Sportfiskarna, bästa monter i kategorin “resmål” blev Visit Åland och sist men inte minst så vann Wolfcreek/Eastfield kategorin bästa butiksmonter.

Sista tävlingen på bloggatan gick ut på att man skulle lyfta en vikt med ett spö och gissa vikten man lyfter. Vi fick många tävlande och många svar, allt från endast något hekto och hela vägen upp till över 32 kg. Rätt svar var 927 gram och den som gissade närmast var Monica Hjelm som gissade på 952 gram. Stort grattis till dragen!

image

Vi vill tacka alla besökare och alla som kommit fram och tävlat och snackat med oss. Det har verkligen varit jätteskoj!
Hoppas vi ses nästa år i Stockholm!

image

/ enfiskandeklass.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *